Дебютував абсолютно новий Honda CR-V для Європи та України

Дебютував абсолютно новий Honda CR-V для Європи та України

Компанія Honda CR-V офіційно представила європейську версію Honda CR-V шостого покоління. У продажу ця новинка в Європі з'явиться вже найближчим часом.

Honda випускає Honda CR-V із 1995 року. Кілька місяців тому у США дебютував CR-V нового, шостого, покоління. Тепер настала черга європейської версії, пише Автоцентр.

Потрібно сказати, що Honda CR-V для Європи зовні мало чим відрізняється від версії для Сполучених Штатів. Головна відмінність – у лінійці двигунів.

Кросовер CR-V шостого покоління зберіг свій традиційний дизайн, але отримав нову радіаторну решітку, нові бампери, а також трохи змінені задні ліхтарі. Цікаво, що у європейської версії Honda CR-V кожен із двох варіантів силової установки має власний варіант дизайну решітки радіатора.

На наш погляд, зміни у дизайні – це, звичайно, добре. Але важливіше те, що цей кросовер став більшим, ніж модель п'ятого покоління. Завдяки збільшеній колісній базі в салоні стало просторіше. Особливо це відчують задні пасажири. Крім того, збільшився багажний відсік.

Салон оброблений більш якісними матеріалами, ніж у моделі п'ятого покоління. Мало того, у водія та пасажирів тепер краща оглядовість.

У США новий Honda CR-V у стандартній комплектації має версію з 1,5-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Європейська версія такого мотора не має. У Європі CR-V нового покоління пропонуватиметься у двох гібридних версіях. Перша версія – 2,0-літровий бензиновий двигун та два електромотори. Друга версія – з повноцінною гібридною силовою установкою. Версія PHEV на електротязі проїжджає 82 км. При цьому акумулятор можна зарядити за 2,5 години.

Коли Honda почне продавати в Європі Honda CR-V шостого покоління - ще не відомо. Також ще не оголошено вартість цієї новинки.

В Україні зараз Honda CR-V з 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 183 к.с., який працює разом з автоматичною коробкою передач, коштує від 1 703 900 гривень. У цій комплектації є адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду, передні та задні автоматичні склопідйомники, 7-дюймова цифрова панель приладів, проекційний дисплей і багато іншого. Гібридний Honda CR-V коштує від 1 617 900 гривень.

Нагадаємо, ЗСУ через декілька тижнів отримають РСЗВ RM-70

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Європа влітку відкриє кордони для вакцинованих Європа влітку відкриє кордони для вакцинованих
Європейський союз протягом літа відкриється для в’їзду для туристів, щеплених вакцинами від коронавірусу, затвердженими Європейським агентством з лікарських засобів (EMA).
Loading...
Load next