В Україні ввели нове правило для навчальних машин

В Україні ввели нове правило для навчальних машин

В Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху, які торкнулися навчальних транспортних засобів. Букву "У" вирішили замінити на букву "Н".

Про це відомо з постанови Кабінету міністрів України.

Зазначається, що термін "Учбовий транспортний засіб" замінили на "Навчальний транспортний засіб". Також розпізнавальний знак у вигляді літери "У" замінять на букву "Н". Він матиме такий вигляд.

Згідно з інформацією від Кабміну, частина пунктів цієї постанови наберуть чинності через шість місяців з моменту дати публікації.

Нагадаємо, На Волині вилучили фальсифікований алкоголь вартістю понад пів мільйона грн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео) Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео)
Розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією українцям стало простіше. Власники транспортних засобів, ввезених із ЄС, зможуть отримати українські номерні знаки зі знижкою ще протягом 180 днів.
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Loading...
Load next