Верховна Рада спростила реєстрацію транспорту на потреби ЗСУ

Верховна Рада спростила реєстрацію транспорту на потреби ЗСУ

Верховна Рада ухвалила закон, який усуває бюрократизацію у процесі державної реєстрації, зняття з обліку транспортних засобів для доукомплектування ЗСУ, що належать підприємствам та установам.

Відповідний законопроєкт №5337 про внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» підтримав 291 народний депутат, про це повідомляє нардеп Ярослав Железняк, передає Укрінформ.

Як зазначається в пояснювальній записці, законопроєкт було розроблено з метою оптимізації взаємовідносин між підприємствами, установами і організаціями з військовими комісаріатами та органами, які здійснюють державну реєстрацію транспортних засобів.

Прийняті зміни до Закону України усувають незручності та бюрократизацію у процесі державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів, які можуть бути призначені для доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, що належать підприємствам, установам і організаціям.

Також запропоновані зміни запроваджують механізми безпосереднього доступу військовими комісаріатами до актуальної інформації про транспортні засоби, які можуть бути призначені для доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

Нагадаємо, раніше благодійний фонд "Повернись живим" передав 30 бригаді 10 нових пікапів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next