ZEEKR 7X: новий гравець на ринку електрокарів, що заряджається за 10,5 хвилин

ZEEKR 7X: новий гравець на ринку електрокарів, що заряджається за 10,5 хвилин

20 вересня був офіційно представлений новий позашляховик Jikrypton середнього розміру, Jikrypton 7X. Новий автомобіль має загалом 3 моделі. Варто зазначити, що як п’ята модель бренду, вона побудована на основі величезної архітектури SEA, і вся серія стандартно оснащена платформою високої напруги 800 В. Крім того, попередній продаж Jikrypton 7X був відкритий протягом 20 днів і завершив продажі 58 429 одиниць.

Про це повідомляє autohome.

Jikrypton 7X використовує мову дизайну Hidden Energy і культовий дизайн переднього люка у вигляді розкладачки, який майже повністю усуває шов між переднім люком і крилами спереду, створюючи високий ступінь візуальної інтеграції. У той же час нещодавно оновлений розумний світловий екран ZEEKR STARGATE «все в одному» надає ZEEKR 7X соціальної індивідуальності з інтелектуальною інтерактивною мовою світла у всій сцені.

Усі транспортні засоби будуть оснащені гальмівними дисками Brembo в стандартній комплектації та можуть бути оснащені фіксованими супортами Akebono з мінімальним гальмівним шляхом 34,9 метра зі швидкості 100-0 км/год.

Крім того, дорожній просвіт автомобіля становить 191-230 мм. У задній частині його вбудовані двері багажника обладнані підвісними задніми ліхтарями та технологією ультрачервоних світлодіодів SUPER RED, яка, як очікується, матиме гарний візуальний ефект уночі.

Що стосується розмірів кузова, то довжина, ширина і висота нового автомобіля становлять 4825/1930/1666 (1656) мм відповідно, а колісна база - 2925 мм.

Інтер’єр нового автомобіля буде оснащений великим плаваючим центральним екраном керування з механічними кнопками типу піаніно внизу, головним чином для керування мультимедіа, і часто використовуваними функціональними кнопками для покращення зручності керування всліпу. У той же час нове стильне триспицеве багатофункціональне кермо в поєднанні з повним РК-дисплеєм і прихованими виходами кондиціонера роблять цей автомобіль дуже якісним.

Крім того, новий автомобіль оснащений подвійними станціями бездротової зарядки мобільних телефонів, центральною консоллю в стилі яхти, центральним динаміком із візерунком соняшника над центральною консоллю, плаваючими хвилястими освітленнями, а також повноцінними сидіннями з перфорацією у формі гусячих лапок тощо. текстури. У комплектації автомобіль оснащений панорамними шторками, електричними шторками, задніми столиками, центральними задніми підлокітниками, мультимедійними пультами. Автомобіль також матиме задній електричний модульний диван і інтерактивний пакет задніх технологій. Користувачі зможуть вибрати конфігурацію заднього комфорту відповідно до потреб користувача.

З точки зору інтелектуальної конфігурації, усі моделі JKr 7X оснащені Haohan Intelligent Driving 2.0 у стандартній комплектації, вступаючи в еру наскрізних великих моделей. NZP для міст без зображення може підтримувати понад 90% складних перехресть, розпізнавати 1000 сценаріїв дорожнього руху та покращувати когнітивну точність на 120%+. Режим міських поїздок NZP може підтримувати маршрути в пам’яті та підтримує до 20 маршрутів.

Що стосується конфігурації безпеки, Jikrypton 7X вперше впровадив чотири основні технології безпеки, включаючи куполоподібну конструкцію конструкції кузова безпеки, основний захисний склопакет водія (розбивання вікна одним клацанням миші), подвійну сертифікацію електромагнітної безпеки NESTA China Automotive Center та розумні дитячі сидіння з подушками безпеки.  Jikrypton також зробив свою запатентовану технологію «розбивання вікон одним клацанням миші» повністю відкритою для всіх галузей.

Що стосується місця для сидіння, після того, як досвідчений зростом 178 см відрегулює своє сидіння в першому ряду, у нього залишиться два місця для голови, зберігаючи положення переднього ряду незмінним, коли досвідчений сяде в задній ряд Залишається один простір для голови. Є чотири пальці, а простір для ніг більше, ніж два удари, і продуктивність відносно хороша. При цьому середня підлога заднього ряду в основному абсолютно рівна, що значно підвищує комфорт пасажирів, що сидять посередині.

Варто зазначити, що загальна продуктивність автомобіля хороша з точки зору простору багажника, а під кришкою є два відсіки для зберігання речей. Крім того, багажник оснащений загальними конфігураціями, такими як задні вихлопні кнопки, гачки та точки кріплення. . У той же час його передній багажник також має об’єм 62 л, що значно збільшує простір для зберігання.

З точки зору потужності, новий автомобіль буде мати два типи потужності: перший має максимальну потужність 310 кіловат, другий має максимальну потужність 165 кіловат для переднього та заднього двигунів. двигуни загальною потужністю 475 кіловат, які можуть прискорюватися від 0 до 100 км/год3. Другий рівень оснащений потрійним літієвим акумулятором ємністю 100,01 кВт/год, що відповідає дальності польоту WLTC 705 кілометрів. Крім того, версія з одним двигуном і заднім приводом забезпечить варіанти батареї на 75 градусів і 100,01 градусів. Jikrypton 7X буде оснащений інтелектуальною системою запобігання ковзанню dTCS в стандартній комплектації, яка покращує систему реагування на 90%, а також буде оснащений передньою подвійною поперечною та задньою п’ятиважільною підвіскою в стандартній комплектації.

Після того, як JKr 7X вийде на ринок, він буде конкурувати з Tesla Model Y, Avita 07, Ledo L60 та іншими моделями. Серед них Avita 07 забезпечує чисту електроенергію та потужність розширеного діапазону для вибору, тоді як Ledo Хоча L60 є новим. Бренд і нова модель, вона також має сильну привабливість завдяки мережі обміну живленням NIO, що є великим тиском, з яким Jikrypton 7X повинен зіткнутися. Звичайно, порівняно з цими конкурентами, Jikrypton 7X має абсолютно новий зовнішній вигляд і внутрішній дизайн, який може принести хороше візуальне відчуття споживачам. У той же час він оснащений багатьма розумними та безпечними конфігураціями та стандартною високою напругою 800 В платформа всієї серії. Це значно підвищує основну конкурентоспроможність цього автомобіля та певною мірою відповідає поточним вимогам молодих споживачів щодо купівлі автомобілів.

Дивлячись на ринок чисто електричних позашляховиків, ми чітко бачимо, що різні бренди продовжують докладати зусиль, не кажучи вже про старих конкурентів, таких як Tesla Model Y і NIO ES6, лише вчора були представлені моделі Ledo L60 07 і Smart Elf #5 також ось-ось вийдуть на ринок. Можна сказати, що ринок цього року дуже «об'ємний». У той же час, загальний дизайн Jikrypton 7X не такий унікальний, як Jikrypton 001 або Jikrypton X. На зовнішньому вигляді цього автомобіля немає комплектів зовнішнього вигляду в стилі продуктивності, і загальний дизайн може краще відповідати естетичним потребам різних вікові групи. У той же час цей автомобіль враховує сімейні атрибути з точки зору простору, і Jikrypton 7X справді досяг видатного рівня у своєму класі з точки зору конфігурації комфорту в поєднанні з великою кількістю місця для зберігання, загалом цей автомобіль має хороші характеристики продуктивність з точки зору статичної продуктивності дуже хороша. 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next