В Україні можуть відновити роботу Mcdonald's: що відомо

В Україні можуть відновити роботу Mcdonald's: що відомо
Ресторани швидкого харчування можуть відкритися вже у серпні.

Глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що відомство веде перемовини про відновлення роботи мережі McDonald’s в Україні. Компанію наполегливо переконують повернутися на ринок.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на допис Дмитра Кулеби у фейсбук.

Кілька тижнів тому ми встановили зв’язок з українським офісом, а потім і з штаб-квартирою McDonald’s у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже McDonald's є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається, — додав Кулеба

Напередодні з'явилась інформація, що компанія обдзвонює працівників з питанням, чи вони готові виходити на роботу вже з серпня.

Нагадаємо,  із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого компанія McDonald's оголосила про рішення зaкрити всі зaклaди у країні, щоб не нaрaжaти нa небезпеку персонaл.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
McDonald's в Україні не відкриватимуть у серпні McDonald's в Україні не відкриватимуть у серпні
Проте у компанії є намір відновити роботу у деяких регіонах.
Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України
У Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) заявили, що ще дві компанії перерахували гроші в бюджет України за ліцензії на гральний бізнес. Оплати зробили оператор онлайн-казино і зали ігрових автоматів.
Цього року мережа ресторанів Burger King відкриє свій заклад в Україні Цього року мережа ресторанів Burger King відкриє свій заклад в Україні
Американська мережа ресторанів швидкого харчування Burger King вийде на український ринок вже у 2021 році.
Loading...
Load next