McDonald's в Україні не відкриватимуть у серпні

McDonald's в Україні не відкриватимуть у серпні
Проте у компанії є намір відновити роботу у деяких регіонах.

В українському офісі McDonald's заявили, заклади не відкриватимуть у серпні. Чутки, які поширювалися напередодні — неправдиві.

Про це повідомила керівниця відділу зв'язків із громадськістю у McDonald's Алеся Муджірі у коментарі OBOZREVATEL.

 За її словами, у компанії справді є амбіції відновити роботу в окремих регіонах, однак конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає. 

Ця інформація не є правдивою. Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації ми не можемо озвучувати конкретні плани. Слідкуйте за оновленнями, як тільки у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо". Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, але у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому, – пояснила вона. 

Зазначимо, раніше Глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що відомство веде перемовини про відновлення роботи мережі McDonald’s в Україні. Компанію наполегливо переконують повернутися на ринок.

Нагадаємо, із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого компанія McDonald's оголосила про рішення зaкрити всі зaклaди у країні, щоб не нaрaжaти нa небезпеку персонaл.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні можуть відновити роботу Mcdonald's: що відомо В Україні можуть відновити роботу Mcdonald's: що відомо
Ресторани швидкого харчування можуть відкритися вже у серпні.
Loading...
Load next