Фінансова допомога для підприємців: у Львові стартує прийом заявок від підприємців на ваучерну допомогу (відео)

Фінансова допомога для підприємців: у Львові стартує прийом заявок від підприємців на ваучерну допомогу (відео)
Бізнес може отримати до 300 тисяч гривень на підтримку чи розвиток власної справи.

Ваучерна підтримка від міста. Підприємства можуть отримати фінансову компенсацію за придбання обладнання і матеріалів, оренду нерухомого майна, оновлення матеріально технічної бази тощо. Про це повідомив Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Цього року місто підготувало для бізнесу три додаткових види ваучерів: на релокацію, компенсаційний та інвестиційний. Відтак, вже з 1 серпня розпочнеться прийом заявок.

Ми запрошуємо представників бізнесу подаватися на отримання фінансової допомоги в розмірі або 100 або 300 тисяч. В залежності від виду ваучера. Подавати документи. Протягом місяця часу буде тривати подача документів та розгляд їх на робочій групі і прийматися рішення, щоб вже з вересня представники бізнесу могли отримувати підтримку. Ми їм дуже вдячні за ту допомогу, яку вони вже зараз надають нашому місту і нашій державі, - розповідає Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Релокація бізнесу: через війну на Львівщину переїхало виробництво чанів (відео) Релокація бізнесу: через війну на Львівщину переїхало виробництво чанів (відео)
Власники переїхали сюди з Броварів.
У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео) У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео)
Щонайменше п’ять компаній з Запоріжжя планують відкрити свої філії у Львові. Це представники ІТ-сфери, медичної, будівельної тощо. 
Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео) Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео)
Окупанти понищили не тільки їхні помешкання, але й розгромили та розмародерили їхню лабораторію, офіс і магазини.
Loading...
Load next