PepsiCо припинила виробництво газованих напоїв у рф

PepsiCо припинила виробництво газованих напоїв у рф

Американська компанія PepsiCo Inc припинила виробництво Pepsi, 7UP і Mountain Dew у рф. Про це повідомляє агентство Reuters.

У інформаційному агентстві підкреслюють, що компанія оголосила про це рішення після того, як кореспонденти видання відвідали десятки супермаркетів, роздрібних торговців і спортзалів у москві та за її межами, та знайшли банки та пляшки Pepsi з надрукованими датами виробництва липня та серпня на заводах у росії.

У заяві для Reuters американська компанія повідомила, що припинила виробництво концентратів для PepsiCola, Mirinda, 7Up і Mountain Dew у рф.

Згодом усі концентрати в росії були вичерпані, і виробництво припинилося, - заявив представник PepsiCo 8 вересня.

Прессекретар наголосив, що це «відповідає заяві, яку компанія зробила в березні 2022 року», але відмовився коментувати, коли його попросили надати оновлену інформацію про продажі, та чи були вони припинені.

Продовження виробництва означає, що газовані напої все ще широко доступні в москві, а також у владивостоці на далекому Сході та красноярську в сибіру.

До прикладу, власник тренажерного залу в москві сказав, що зробив замовлення в Pepsi ще в середині серпня.

Нагадаємо, чи можна заробити на акціях Tesla.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next