440 ветеранських бізнесів отримали фінансову підтримку від УВФ

440 ветеранських бізнесів отримали фінансову підтримку від УВФ

440 ветеранських бізнесів отримали фінансову допомогу від Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

Про це повідомляється на сайті УВФ.

Великі фермерські господарства і маленькі кав’ярні, агродрони і ветеранські видавництва, майстерні іграшок, реабілітаційні центри і навіть промислове виробництво БПЛА — це лише невеликий перелік тих 440 напрямків ветеранських бізнесів, які отримали фінансову підтримку Українського ветеранського фонду Мінветеранів, – розповіли у Фонді.

Український ветеранський фонд розпочав свою діяльність у лютому 2022 року. Перший проєкт на підтримку ветеранського бізнесу “20 тисяч” запустили уже на початку літа 2022 року.

А першу велику конкурсну програму “Варто” — 5 вересня 2022 року. Станом на 9 жовтня за цими програмами підтримку отримали 440 ветеранських бізнесів на загальну суму 121,9 млн грн.

Майже в кожній області України є ветеранські підприємства, які зростають завдяки перемозі у конкурсах “Варто” і програми “20 тисяч” від УВФ. Найбільше їх у:

  • Києві та області – 121;
  • Львівській області – 48;
  • Вінницькій – 33.

По напрямках ветеранського бізнесу першість мають сфери агропромислового та оборонно-промислового комплексу, харчова промисловість, освітня та видавнича справи, легка промисловість, енергетика та інші, – кажуть у Фонді.

Нагадаємо, Уряд виділив понад пів мільярда гривень на друк підручників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next