“Власна справа”: вже 239 ветеранів отримують гранти на розвиток бізнесу

“Власна справа”: вже 239 ветеранів отримують гранти на розвиток бізнесу

За час дії грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 239 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на майже 100 млн грн.

Про це повідомила заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна.

За підсумками чергових хвиль подачі заяв на гранти для ветеранів визначено ще 13 переможців, які отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 6,7 млн грн.

239 ветеранів та членів їхніх родин визнані переможцями ветеранського компоненту програми “Власна справа”. Загалом вони отримають гранти на старт або розширення свого бізнесу на майже 100 млн грн. 80% переможців вже отримали кошти на свої рахунки та можуть інвестувати їх у започаткування або масштабування своєї справи, - зазначила Бережна.

З її слів, грантоотримувачі також створять близько пів тисячі нових робочих місць, на які можуть взяти, зокрема, й своїх побратимів і таким чином допомогти їм швидше адаптуватись до цивільного життя.

Серед 13 переможців чергової хвилі 6 - учасників бойових дій, 7 - членів родин ветеранів. 2 переможці отримали грант розміром до 1 млн грн, 8 - до 500 тис. грн, 3 - до 250 тис грн.

Нагадаємо, Оборонні заводи в Польщі нарощують виробництво – Rzeczpospolitа

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next