Google запускає три безоплатні навчальні програми для українських підприємців

Google запускає три безоплатні навчальні програми для українських підприємців

Компанія Google запускає для українського малого та середнього бізнесу безоплатні онлайн-програми навчання: «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів», «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» та «Знаходьте нових клієнтів за кордоном».

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми, - йдеться в повідомленні.

Навчання буде безоплатним і пройти його можна одночасно за усіма програмами.

«Зростайте з Google: програма для малих бізнесів» підійде для підприємців, які прагнуть збільшити прибуток через розвиток і масштабування компанії. Після навчання 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів.

У модулі «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» топові українські експерти поділяться практичними знаннями про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу.

Програма «Знаходьте нових клієнтів за кордоном» навчить, як адаптувати продукт чи послуги до іноземного споживача та розробити стратегію виходу на нові ринки. Скористатися пропозицією можуть майбутні і діючі підприємці, власники, керівники та співробітники малих і середніх бізнесів.

Старт першої програми вже 3 квітня.

Нагадаємо, Відтепер користувачі Youtube мають маркувати створені за допомогою ШІ відео

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
$5 млн для українських стартапів: запуск нового фонд підтримки від Google $5 млн для українських стартапів: запуск нового фонд підтримки від Google
Пріоритет буде надаватися компаніям та стартапам, що мають соціальну місію.
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next