Підприємців Харківщини звільнять від сплати деяких місцевих податків

Підприємців Харківщини звільнять від сплати деяких місцевих податків

Кабмін ухвалив рішення, яким підприємці Харківської області будуть звільнені від сплати деяких місцевих податків податків і зборів.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На засіданні Кабінету міністрів України було ухвалено рішення щодо зниження податкового навантаження на підприємців. Рішення стосується бізнесу, який продовжує працювати в Харківській області. Мова йде про єдиний податок, орендну плату, податок на нерухоме майно та землю, - йдеться в повідомленні.

Голова ОВА зазначив, що розвиток бізнесу Харківщини має велике значення, адже це створення нових робочих місць та збереження існуючих, забезпечення суспільних потреб та наповнення бюджету для боротьби з ворогом.

Створені умови допоможуть адаптувати процеси до сьогоднішніх реалій та розвинути економічний потенціал області, - додав Синєгубов.

Нагадаємо, Співробітники ФСБ цькували та били українців на естонсько-російському кордоні - спецслужба Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next