Українські шахтарі протестуватимуть у столиці через відсутність заробітної плати

Українські шахтарі протестуватимуть у столиці через відсутність заробітної плати
На такі радикальні методи сьогодні підуть вітчизняні гірники через заборгованість по зарплаті.Загальна сума боргу складає 622,5 мільйони гривень.

На такі радикальні методи сьогодні підуть вітчизняні гірники через заборгованість по зарплаті.

Загальна сума боргу складає 622,5 мільйони гривень.

Працівники підприємств Мирноградвугілля, Добропіллявугілля, Селідоввугілля вже прямують до столиці. Про це повідомив очільник профспілки гірників України Михайло Волинець.

До того ж, гірники вимагають забезпечення стабільної роботи шахт, заборони імпорту електроенергії та вугілля газових марок з Росії та Білорусі.

Також вони потребують відновити роботу блоків теплових електростанцій, які були переоснащені з антрацитового вугілля на вугілля газової групи.

Шахтарі хочуть донести свої вимоги до Президента України та Кабінету Міністрів щодо заборгованості ТЕЦ перед вугледобувними підприємствами.

Мітингарі вимагають від держави зобов’язати теплові електростанції виплатити борги. Організатори розповідають, акція безстрокова, тому протестувати будуть до виконання вимог.

Нагадаємо, що постійні новації в організації дорожнього руху та відсутність змін у якості громадського транспорту надихнули водіїв вийти на автопротест. Запаслися гучномовцями та банерами та рушили колоною міськими артеріями.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради
Цей крок, за його словами, необхідний для припинення війни в Україні.
Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича
Ліквідацію ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» як юридичної особи завершено.
Loading...
Load next