Вартість за доставлення газу в Україні зростає

Вартість за доставлення газу в Україні зростає
В середньому вона підвищиться на 9,4% уже з 1 липня.

В середньому вона підвищиться на 9,4% уже з 1 липня.

Тарифи планували збільшити майже на 20%, проте 24 червня Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг внесла правки до свого рішення.

Проте у деяких регіонах тариф залишиться незмінним. Наприклад, у Києві ціна залишиться стабільною і буде надалі 28 копійок за кубометр. Також тариф не підвищать для Донецькоблгазу, Харківміськгазу, Коростишівгазу, Кременчукгазу і Тернопільміськгазу.

Жителі інших регіонів платитимуть за новим тарифом.

Зазначимо, що з січня 2020 року громадяни нашої країни почали отримувати окрему платіжку саме за доставлення газу.

Також варто зауважити, що в Україні спрощується процедура зміни постачальника газу.

Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв. За його словами, з липня споживач газу зможе змінювати постачальника тільки за умови надсилання постачальнику заяви-приєднання. 

Одні з найдорожчих тарифів на послуги розподілу газу для облгазів спостерігатимуться на Івано-Франківщині та Тернопільщині.

Нагадаємо, що уряд дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня. Час обирати цікаві прем'єри!

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Зеленський підписав закон про підвищення пенсій "чорнобильцям" Зеленський підписав закон про підвищення пенсій "чорнобильцям"
Документ встановлює мінімальні розміри пенсії за інвалідністю та у зв’язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.
У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році
Ціна на опалення для населення не змінюватиметься.
Loading...
Load next