Львівська мерія відбере у скандального забудовника садочок у Рясному як компенсацію за мільйони боргів

Львівська мерія відбере у скандального забудовника садочок у Рясному як компенсацію за мільйони боргів
Мова про приміщення на вул. Шевченка, 370А, які перебувають у власності компанії «Ірокс». "Садочок треба забирати однозначно. Перший варіант — за ці борги, що є.

Мова про приміщення на вул. Шевченка, 370А, які перебувають у власності компанії «Ірокс».

"Садочок треба забирати однозначно. Перший варіант — за ці борги, що є. Але жодної гривні компанія не отримає, бо вони винні місту дуже великі кошти", — зазначив міський голова Андрій Садовий.

Садок оцінюють приблизно у 27 мільйонів гривень, а сумарні збитки, які завдала недобросовісна компанія-забудовник місту, - понад 60 мільйонів гривень.

Тож приміщення дитячого садка мерія хоче забрати й передати у власність громади за рахунок погашення частини боргів горе-підприємця.

Додамо, компанія «Ірокс» порушувала законодавство і зводила будинки у Львові без дозвільних документів з боку міста.

Приміщення дитячого садочка загальною площею 2011 кв. м перейшли у власність компанії від ВАТ «Конвеєр» ще у 1997 році через недосконалість законодавства.

Як наслідок, фірма не може ввести жоден будинок в експлуатацію. Мова про багатоповерхівки на вулицях Антонича - Майданна, Тернопільська, 42 та вул. Шевченка, 418.

Нагадаємо, що Андрій Віленський – новий очільник Національної служби здоров’я України. До цього він обіймав посаду директора департаменту договірної роботи НСЗУ. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок "Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок
Зміни будуть стосуватися закону про оплату праці на окремих видах робіт.
Loading...
Load next