Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича

Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича
Ліквідацію ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» як юридичної особи завершено.

Про це повідомив Фонд гарантування вкладів.

- Ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим.

Разом з тим, інформуємо, що відповідно до статті 52 Закону вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені за недостатністю його майна, вважаються погашеними, і повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як ліквідатора ПАТ «ВБР» припинено, - сказано у повідомленні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, раніше в Україні припинили виплати вкладникам ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку". 21 грудня 2014 року Нацбанк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати "Всеукраїнський банк розвитку".

З 27 листопада 2014 року в банку працювала тимчасова адміністрація у зв'язку з визнанням його неплатоспроможним після застосування санкцій ЄС щодо акціонера банку Олександра Януковича.

 

Читайте також
НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку
Минулого тижня Національний банк України продав на міжбанку $50 мільйонів доларів.
В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів
У Національному банку України зростає попиту серед бізнесу й домогосподарств на отримання кредитів у першому кварталі 2021 року. Цим самим підтверджується те, що українці все охочіше беруть кредити в українських банках.
В Україні банківські рахунки боржників заарештовуватимуть по-новому
Процедура арешту банківських рахунків українських боржників запрацює по-новому та значно прискориться.
Loading...
Load next