"Укрпошта" запустила можливість відстеження посилок з AliExpress вартістю до $2

"Укрпошта" запустила можливість відстеження посилок з AliExpress вартістю до $2
Оператор поштового зв'язку "Укрпошта" та китайська логістична компанія Cianiao впровадили відстеження посилок з AliExpress вартістю до 2-х доларів.

Раніше для пересилки товарів вартістю до $2 використовувався найекономніший спосіб - відправлення без трекінгу і SMS, однак тепер сервіс доставки посилок значно покращили. За словами гендиректора компанії Смілянського, дане поліпшення сервісу не позначиться на гаманці клієнтів пошти, повідомляє директор поштового оператора "Укрпошти" на своїй сторінці у Facebook.

"Відходить ціла епоха - епоха нерозділених (коли не знаєш де твій пакет) відправлень з Китаю з АліЕкспресу. Доставка товарів вартістю до $ 2 доларів, які раніше були без відстеження, тепер буде відслідковуватися на сайті Cainio Super Economy та особистому кабінеті AliExpress", - повідомив Смілянський.

Відомо, що Україна стала однією з перших країн, які співпрацюють з AliExpress, в якій запущена послуга надання статусів відстеження для недорогих покупок. За даними аналітиків "Cainiao", відстежування посилок допомагає зменшити кількість недоставлених замовлень більш ніж в два рази.

"Всі замовлення мають трекінговий номер в форматі SK123456789LV і відслідковуються на всьому шляху, починаючи від Китаю і закінчуючи Україною. В Україні клієнт буде бачити статус доставки до відділення і статус вручення, при цьому для клієнта доставка товару буде безкоштовною. Про надходження замовлення в відділення клієнт буде проінформований через SMS/Viber повідомлення. Термін доставки з моменту замовлення до отримання в Україні - 14−20 днів", - повідомляє пресслужба "Укрпошти".

Зокрема за інформацією логістичного оператора "Cainiao", який відповідає за доставку 90% всіх замовлень AliExpress в світі, за останні 2 роки на частку замовлень вартістю до $10 припадає понад 80% всіх відправлень в Україні. При цьому залишається стабільним обсяг більш дорогих відправлень з преміальної доставкою (вартістю від $10): на них припадає майже 15% всіх відправлень.

"Україна є для нас одним з найбільш важливих ринків — ми розробляємо для неї нові програми, які допоможуть знизити терміни доставки до 10 днів: ця послуга вже покриває багато європейських країн, включаючи Францію, Іспанію, Німеччину і ми плануємо розширити її на Україну", — прокоментував В’ячеслав Савін, генеральний директор Cainiao в Росії та Східній Європі.

Читайте також
"Укрпошта" все ж таки доставлятиме пенсії, однак підвищить тарифи
Кабінет міністрів затвердив новий тариф на доставку пенсій та грошових допомог державною "Укрпоштою". Так з 1 квітня, тарифи зросли на 11%.
Гендиректор "Укрпошти" звинуватив Лазебну у брехні щодо підняття тарифів на доставку пенсій
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський заперечив високе підняття цін цієї послуги. Про це раніше говорила міністерка соцполітики Марина Лазебна.
Пенсій не буде: "Укрпошта" погрожує припинити їх доставку
У середньому доставка становить 60 грн, проте може зрости до 100 грн. Наразі у відомстві шукають альтернативу "Укрпошті".
Loading...
Load next