У Києві розпочався опалювальний сезон

У Києві розпочався опалювальний сезон
КП «Київтеплоенерго» розпочало підключення опалення житлових будинків. Опалювальний сезон стартує з 23 жовтня, враховуючи прогноз погоди на наступний тиждень.

Про це повідомили на офіційному порталі Київської міської ради. Згідно з даними синоптиків,  температура сягне нижче 8 градусів. Сьогодні (23 жовтня) до кінця доби планують під'єднати близько 9% житлового фонду в зоні обслуговування «Київтеплоенерго»..

Чи зростуть рахунки за опалення?

Тарифи на тепло КП «Київтеплоенерго» для категорії «населення» підвищуватися не будуть. Київська міська рада прийняла рішення про збільшення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Київтеплоенерго» на 2 мільярди гривень. Це один із необхідних кроків, щоб стабільно пройти опалювальний сезон і не допустити зростання тарифів на тепло для населення. Рівень вартості тепла для мешканців багатоквартирних будинків лишається незмінним уже впродовж трьох років поспіль.

Джерело: Українське Радіо

Скільки часу займе підключення опалення?

Близько 7 днів. Тому, що у столиці функціонує одна з найбільших централізованих систем теплопостачання в Європі. До неї входять: три потужні теплоелектроцентралі, майже 200 котелень та понад 2,7 тисячі кілометрів теплових мереж.

Чи не можуть працівники впоратись швидше?

Увімкнути опалення всім споживачам швидше неможливо. Різке збільшення теплового навантаження може призвести до аварійних пошкоджень.

Анастасія Рудюкpravdatut.news

Читайте також
Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон
Шмигаль заявив, що підготовка до опалювального сезону добігає кінця. Готовність об'єктів загалом по країні становить понад 90%.
В Україні розпочали підготовку до наступного опалювального сезону В Україні розпочали підготовку до наступного опалювального сезону
Наразі в Україні продовжують закачування газу, щоб наступний опалювальний сезон пройшов безперебійно та спокійно.
Loading...
Load next