Україна на найбільшій ІТ-конференції світу Web Summit відкрила власний національний павільйон

Україна на найбільшій ІТ-конференції світу Web Summit відкрила власний національний павільйон
1 листопада у Лісабоні (Португалія) розпочалась найбільш відома та масова подія у галузі ІТ – Web Summit. Вперше за два роки захід відбувається в офлайн форматі.

Україна відкрила на конференції власний національний павільйон, де відбувається презентація вітчизняної технологічної екосистеми, про це повідомляє пресслужба МЗС.

Презентація вітчизняної технологічної екосистеми є важливою складовою роботи з просування іміджу України як високотехнологічної держави. Рада експортерів та інвесторів при МЗС України докладає системних зусиль задля побудови техбренду нашої держави у світі, логічним продовженням якого є національний павільйон на Web Summit 2021, – заявив заступник міністра закордонних справ України (CDTO) Дмитро Сенік. 

Цього року на Web Summit зареєстровано близько 40 тис. учасників, з них 2 тис. стартапів, 1,1 тис. інвесторів і 2,2 тис. представників ЗМІ. Спікерами на Web Summit будуть один з засновників мережі Інтернет Тім Бернерс-Лі, президент Microsoft Бред Сміт, співзасновник Twitter Біз Стоун, технічний директор Amazon Вернер Фогельс та інші. 

Створення національного павільйону стало результатом спільних зусиль Ради експортерів та інвесторів при МЗС України, Посольства України в Португалії, Міністерства цифрової трансформації України, Українського фонду стартапів, Українського Хабу, Європейської Бізнес Асоціація, Sigma Software Group, цифрової агенції iplace та партнерів: Digital Future, «Київстар», Rocket, Fondy, Avenga, ISSP, Concord Fintech Solutions, ГО «Розвиток ІТ освіти» та UNIT.City.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Середня зарплата в Україні перевищила понад 14 тисяч гривень Середня зарплата в Україні перевищила понад 14 тисяч гривень
У порівнянні з серпнем 2021 року, розмір середньої номінальної зарплати у вересні зріс на 1,7%.
Викрито транснаціональне злочинне угрупування в Україні: збитки іноземним компаніям становлять 120 млн доларів США Викрито транснаціональне злочинне угрупування в Україні: збитки іноземним компаніям становлять 120 млн доларів США
В рамках міжнародної операції припинено діяльність транснаціонального злочинного угруповання, яке завдало іноземним компаніям 120 млн доларів США збитків. Спецоперація здійснювалася Офісом Генерального прокурора спільно з Департаментом кіберполіції та слідчим управлінням Нацполіції України із залученням колег з Європолу, Євроюсту, правоохоронців Франції, США, Нідерландів та Норвегії.
Нарахування субсидій у "червоних" зонах карантину в Україну будуть підвищені Нарахування субсидій у "червоних" зонах карантину в Україну будуть підвищені
Нарахування субсидій для домогосподарств у регіонах з “червоним” рівнем карантинних обмежень здійснюється на збільшені соціальні нормативи.
Loading...
Load next