Ефективне управління: нова угода між Укрзалізницею та Deutsche Bahn

Ефективне управління: нова угода між Укрзалізницею та Deutsche Bahn
Вже у 2022 році Deutsche Bahn допоможуть Укрзалізниці у сфері управління пасажирськими перевезеннями.

Міністерство інфраструктури України оголосило про співпрацю з Німеччиною. Про це йдеться на Facebook-сторінці міністерства.

АТ «Укрзалізниця» та Deutsche Bahn Engineering & Consulting уклали договір щодо консалтингу у сфері пасажирських перевезень. Йдеться про налагодження планування та розвитку пасажирських залізничних перевезень, оптимізацію закупівель та оновлення рухомого складу, - повідомляє Міністерства інфраструктури України.

Такий досвід вже має Республіка Казахстан, що почали співпрацювати з  Deutsche Bahn Engineering & Consulting у весерсні 2019 року. Із досягнень:

Скорочення витрат на обслуговування вагонів Тальго на 15%; кардинальне оновлення постільного інвентарю, а також приведення у відповідність супутніх процесів щодо його підготовки, передачі та подальшого обслуговування; переоцінення потреби у оновленому рухомому складі, для інтеграції світових стандартів у пасажирський транспортний сектор Казахстану, - повідомляє Казахстанська національна залізнична компанія "Казахстан темир жоли".

В Україні ж Deutsche Bahn Engineering & Consulting планують у першому етапі:

  • відділити пасажирські перевезення від вантажних;
  •  забезпечити ефективне управління.

У другому етапі:

  • залучити команду  менеджерів з Deutsche Bahn для безпосереднього управління пасажирськими перевезеннями вже у 2022 році. 

У цьому році держава вперше фінансує пасажирські перевезення Укрзалізниці. Маючи належне фінансування та спираючись на досвід німецької залізниці ми розпочинаємо Велике будівництво на Укрзалізниці, яке торкнеться усієї інфраструктури, парку рухомого складу та сервісу, - зазначив Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Також у серпні 2021 року Укрзалізниця та DB Engineering & Consulting розпочали співпрацю щодо розробки нової стратегії енергоефективності компанії. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу
Український лоукостер Bees Airline отримав дозвіл від Європейського агентства з безпеки авіації (EASA) на виконання польотів до Європи.
Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість
Кабмін планує монетизувати пільги на проїзд для українців в громадському транспорті. Зокрема із впровадженням такої ініціативи пропонують щомісячно виплачувати гроші пільговикам для проїзду у транспорті.
Loading...
Load next