Україна та Молдова продовжили "транспортний безвіз" до 2025 року

Україна та Молдова продовжили "транспортний безвіз" до 2025 року

Україна та Молдова погодили продовження угоди про лібералізацію вантажних перевезень між країнами до кінця 2025 року.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Угода передбачає можливість виконувати двосторонні та транзитні перевезення автомобільним транспортом без спеціальних дозволів. 

Протокол із рішенням продовжити дію лібералізації був підписаний за результатами засідання українсько-молдовської змішаної комісії про міжнародне автомобільне сполучення, ‒ йдеться у заяві.

Як відомо, попередня угода про лібералізацію вантажних перевезень була підписана у серпні 2022 року  та є чинною до кінця 2023 року.
 

Нагадаємо, Маск передав контроль над частиною Starlink Міноборони США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ефективне управління: нова угода між Укрзалізницею та Deutsche Bahn Ефективне управління: нова угода між Укрзалізницею та Deutsche Bahn
Вже у 2022 році Deutsche Bahn допоможуть Укрзалізниці у сфері управління пасажирськими перевезеннями.
Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу
Український лоукостер Bees Airline отримав дозвіл від Європейського агентства з безпеки авіації (EASA) на виконання польотів до Європи.
Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість
Кабмін планує монетизувати пільги на проїзд для українців в громадському транспорті. Зокрема із впровадженням такої ініціативи пропонують щомісячно виплачувати гроші пільговикам для проїзду у транспорті.
Loading...
Load next