Тарифи на проїзд у Києві не зміняться до кінця опалювального сезону

Тарифи на проїзд у Києві не зміняться до кінця опалювального сезону
Мер Києва заспокоїв громадян.

Перший заступник голови КМДА ініціював процес публічних консультацій щодо встановлення нових тарифів на проїзд у громадському транспорті Києва. Комунальні підприємства «Київський метрополітен» та «Київпастранс» звернулися до КМДА з тим, що тарифи на перевезення в комунальному транспорті давно не відповідають їх собівартості. Повідомляє Віталій Кличко.

Друзі! Питання перегляду тарифів на проїзд до кінця опалювального сезону розглядатися не буде! - заявляє мер Києва.

Також нагадав, що підвищення цін на енергоносії є головною складовою вартості проїзду. Відповідно до цього є логічним підняття цін на транспортні послуги.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Змінюють документи та бирочку": російську гречку завозять до України за допомогою схеми "Змінюють документи та бирочку": російську гречку завозять до України за допомогою схеми
У 2021 році гречка в Україні значно подорожчала.
В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео) В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео)
Міністерство економіки очікує, що тарифи для населення на комунальні послуги до кінця цього року зростуть в середньому на 33%.
З травня в Україні зростуть тарифи на газ З травня в Україні зростуть тарифи на газ
Починаючи з травня в Україні зросте вартість газу. Українцям доведеться заплатити 7,5−8 гривень за кубометр, замість 6,99 гривні.
Loading...
Load next