Підприємці заблокували проїжджу частину на вулиці Грушевського біля Верховної Ради

Підприємці заблокували проїжджу частину на вулиці Грушевського біля Верховної Ради
Між вулицями Липською та Шовковичною перебувають понад тисячу людей із символікою руху "SaveФОП" та запаленими фаєрами.

Представники руху із захисту прав фізичних осіб підприємців "SaveФОП" заблокували у вівторок частину проїжджої частини вулиці Грушевського біля будівлі Верховної Ради у Києві. Повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Мітингувальники проводять акцію біля будівлі парламенту зранку. Їхня головна вимога стосується ухвалення законопроекту №5866-1, спрямованого на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

На одного із учасників сьогоднішньої акції ФОПів під Радою склали адміністративний протокол.  У коментарі УНН повідомила пресофіцер Печерського управління поліції ГУНП у Києві Оксана Тищенко.

Акція відбувалася без сутичок. Постраждалих та затриманих немає. Одного чоловіка було запрошено до Печерського управління поліції, на нього складено адміністративний протокол за статтею 185 частиною 1 — порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій. Після складання протоколу його було відпущено, — повідомила Тищенко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Акція ФОПів у Києві: протестувальники намагаються прорватися до парламенту Акція ФОПів у Києві: протестувальники намагаються прорватися до парламенту
Входи та виходи в парламенті закриті на замок охороною. Кількість правоохоронців постійно зростає.
Рада може ще на місяць відстрочити штрафи для підприємців за незастосування РРО - Гетманцев Рада може ще на місяць відстрочити штрафи для підприємців за незастосування РРО - Гетманцев
Верховна Рада може до 1 лютого відстрочити штрафи для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів, відповідні зміни до законодавства пропонує голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.
ФОПам можуть відтермінувати штрафи за відсутність касових апаратів (відео) ФОПам можуть відтермінувати штрафи за відсутність касових апаратів (відео)
ФОПи 2-4 груп повинні мати касові апарати.
Loading...
Load next