Заблокувати росіянам доступ: у Мінцифри звернулись до компанії Apple

Заблокувати росіянам доступ: у Мінцифри звернулись до компанії Apple
Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров звернувся Тіма Кука – СЕО компанії Apple. Він просить заблокувати росіянам Apple Store.

Федоров закликав підтримати пакет санкцій уряду Сполучених Штатів Америки. Він просить заборонити постачання продукції та сервісів Apple росіянам. Повідомляє 24 канал. 

Росія здійснила підступний та абсолютно ганебний напад на мою країну! Лише уявіть, у 2022 році крилатими ракетами бомблять житлові квартали, дитячі садочки, лікарні у самому центрі Європи, – написав у зверненні Федоров.

Міністр цифрової трансформації запевнив, що громадяни України захищатимуть свою землю до останнього. Він зазначив, що весь цивілізований світ дає відсіч окупантам за допомогою санкцій. Федоров додав, що сучасні технології також можуть бути гідною відповіддю на танки та зброю.

Звертаюсь до вас з проханням захистити Україну, захистити Європу та увесь демократичний світ від кривавої авторитарної агресії – з проханням припинити постачання сервісів Apple на територію Росії й заблокувати доступ до Apple Store, – написав міністр.


Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Збери сам від компанії Apple Збери сам від компанії Apple
Apple буде продавати запчастини для самостійного ремонту своїх гаджетів.
Економічні виклики України під час війни (відео) Економічні виклики України під час війни (відео)
Попри те, що перед українськими підприємствами постало багато викликів, влада пропонує кроки для їх вирішення, а народ готовий працювати не покладаючи рук.
Loading...
Load next