США наклали санкції на олігархів, які підтримують Путіна

США наклали санкції на олігархів, які підтримують Путіна

США ввели санкції проти низки російських олігархів.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому.

Сьогодні Сполучені Штати, у координації з союзниками та партнерами, націлені на додаткову російську еліту та членів сімей, які продовжують підтримувати президента Путіна, попри його жорстоке вторгнення в Україну. Ці особи збагатилися коштом російського народу, а деякі підняли членів своїх сімей на високі посади. Інші сидять на чолі найбільших російських компаній і відповідають за надання ресурсів, необхідних для підтримки вторгнення Путіна в Україну,- йдеться у повідомленні.

Також за інформацією Держспецзв'язку, більше 100 міжнародних спортивних федерацій підтримали Україну та ввели санкції проти РФ і Білорусі.

Окрім цього, Міжнародний паралімпійський комітет відхилив заявки росіян та білорусів на участь у Паралімпійських Іграх, які розпочинаються 4 березня в Пекіні. Також спортсмени та офіційні особи Росії та Білорусі не братимуть участі в Європейському олімпійському фестивалі Вуокатті-2022. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Кабміну потрібно ще 2 мільярди гривень на ліквідацію наслідків паводків
Ухвалено проєкт щодо виділення додаткових коштів для боротьби з результатами стихійного лиха.Саме така сума була необхідною Кабміну аби продовжити відновлювати західний регіон України.
Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров
У застосунку Дія від 19 грудня офіційно запущений проєкт єПідтримка, який призначений для виплати 1000 грн громадянам за повний курс вакцинації.
Loading...
Load next