Верховна Рада підтримала мораторій на підвищення комуналки (відео)

Верховна Рада підтримала мораторій на підвищення комуналки (відео)
Опалювальний сезон буде без підвищення тарифів на тепло та гарячу воду

Комуналка не подорожчає. Як повідомив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, опалювальний сезон буде без підвищення тарифів на тепло та гарячу воду. 

Зокрема, протягом дії воєнного стану та шести місяців після його закінчення в Україні запроваджується мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для всіх категорій споживачів. 

Відповідні законопроєкти, які покликані захистити і споживачів, і підприємства від цінових коливань та забезпечити фінансову спроможність у сфері теплопостачання, підтримали народні депутати.  

Нагадаємо, у 2023 році інфляція почне знижуватися, а економіка повернеться до зростання.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Платіжки за комуналку зросли на 50% - Держстат Платіжки за комуналку зросли на 50% - Держстат
За жовтень українцям нарахували майже 16,5 млрд грн.
Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила зміну тарифів для 45 водоканалів.
В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео) В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео)
Міністерство економіки очікує, що тарифи для населення на комунальні послуги до кінця цього року зростуть в середньому на 33%.
Loading...
Load next