Не сплатили 42 млн грн податків: до АРМА передано корпоративні права підприємства, яке пов’язане з рф

Не сплатили 42 млн грн податків: до АРМА передано корпоративні права підприємства, яке пов’язане з рф

До Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передали майно та корпоративні права російського підприємства на понад 30 млн грн.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Бенефіціарним власником підприємства, що розташовувалось у Чернігівській області, є офшорна компанія на Кіпрі, однак контролюється вона громадянами рф.

Службовці компанії з 2016 по 2019 роки незаконно здавали в оренду приміщення Чернігівської міської ради, не маючи відповідних дозвільних документів. У результаті підозрювані не сплатили державі 42 млн грн земельного податку. Отримані кошти легалізовували шляхом проведення фінансових операцій.

Слідчі проводять досудове розслідування за фактом ухилення від сплати земельного податку в особливо великих розмірах та легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом. Злочинцям може загрожувати від 3 до 6 років ув'язнення, конфіскація майна, штраф та позбавлення права обіймати відповідні посади на строк до 3 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 300 мільйонів гривень сина Януковича будуть передані українській розвідці.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України 300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України
Центробанк Росії втратив доступ до 300 мільярдів доларів резервів, що лежать на рахунках за кордоном. Їх вже зарезервували для України.
Loading...
Load next