Понад 300 мільйонів гривень сина Януковича будуть передані українській розвідці

Понад 300 мільйонів гривень сина Януковича будуть передані українській розвідці

Суд ухвалив перерахувати 304 мільйони гривень Олександра Януковича на потреби української розвідки. Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони.

Понад 300 мільйонів гривень сина президента-втікача буде використано на боротьбу з російським агресором, — пише ГУР у Telegram.

Зазначається, що співробітники Офісу Генпрокурора ініціювали примусове вилучення майна старшого сина президента-втікача Віктора Януковича, включаючи заарештовані кошти ПАТ Всеукраїнський банк розвитку у розмірі 304 млн гривень.

Нещодавно суд постановив перерахувати вищезазначені кошти ГУР Міноборони України, — йдеться в повідомленні.

Глава української розвідки Кирило Буданов наголосив, що кошти будуть спрямовані на закупівлю технічних засобів та сприятимуть знищенню ворожих сил.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за час повномасштабної війни Україна знищила російську військову техніку на $16.6 млрд.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України 300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України
Центробанк Росії втратив доступ до 300 мільярдів доларів резервів, що лежать на рахунках за кордоном. Їх вже зарезервували для України.
Loading...
Load next