Байден підписав указ про новий пакет військової допомоги Україні на 725 млн доларів

Байден підписав указ про новий пакет військової допомоги Україні на 725 млн доларів

Президент Сполучених Штатів Джо Байден видав указ, яким уповноважує держсекретаря Ентоні Блінкена відповідно до закону про іноземну допомогу надати для України "оборонних товарів та послуг Міністерства оборони" на суму 725 мільйонів доларів. Про це інформує Білий дім.

У рішенні президента США йдеться про те, що він делегує Державному секретарю Ентоні Блінкену повноваження розпорядитися про виділення для України 725 млн доларів “на предмети і послуги оборонних товарів Міністерства оборони, військову освіту та підготовку для надання допомоги Україні”.

Нагадаємо, що "Ловець шахедів": за вісім годин українці зібрали 100 мільйонів на системи протидії дронам.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next