"Відчужені підприємства працюватимуть на оборонні потреби 24/7", – Шмигаль

"Відчужені підприємства працюватимуть на оборонні потреби 24/7", – Шмигаль

П’ять відчужених до держави стратегічних підприємств – "Укрнафта", "Укртатнафта", "АвтоКрАЗ", "Мотор Січ" та "Запоріжтрансформатор" – працюватимуть для задоволення оборонних потреб держави у режимі 24/7. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу.

Акції п’яти підприємств – "Укрнафта", "Укртатнафта", "АвтоКрАЗ", "Мотор Січ" та "Запоріжтрансформатор" – стали військовим майном, перейшли в управління Міністерства оборони. Станом на сьогодні акції примусово відчужено у власність держави. Це відбулося виключно відповідно до норм чинного законодавства, – наголосив глава уряду.

Він додав, що ці п’ять підприємств мають забезпечувати повною мірою оборонні потреби нашої держави у воєнний час. Підприємства є стратегічно важливими та постачають продукцію, яка критично необхідна для потреб армії.

Вони мають працювати 24/7 для потреб нашої держави, – наголосив Шмигаль.

Глава уряду запевнив, що ті, хто працює на цих підприємствах, продовжать працювати, буде більше замовлень і гарантій від держави.

Ті, які не працювали на сьогодні, їхню роботу буде відновлено, трудові колективи повертатимуться до роботи. Потенціал їхній використовуватиметься повністю, – додав прем'єр.

Нагадаємо, що акції Укрнафти, Мотор Січі та інших переходять у власність держави: опублікували рішення.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Готові прийняти пропозицію": Уряд ще на рік продовжив повноваження чинної наглядової ради "Нафтогазу" "Готові прийняти пропозицію": Уряд ще на рік продовжив повноваження чинної наглядової ради "Нафтогазу"
Члени наглядової ради "Нафтогаз України" готові прийняти пропозицію щодо подовження контрактів. Так на сьогоднішньому засіданні уряду було прийнято рішення продовжити повноваження чинної наглядової ради ще на рік.
Loading...
Load next