Російські енергетики допомагають ворогу нищити українську енергосистему – «Укренерго»

Російські енергетики допомагають ворогу нищити українську енергосистему – «Укренерго»

Не лише військові, а й енергетики ворога задіяні у нищенні української енергетичної інфраструктури. Про це заявив голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький. Повідомляє «Укренерго».

Атаки сплановані та здійснені не лише російськими військовими, а й російськими енергетиками, — зауважив Володимир Кудрицький, пояснюючи, чому москва націлена на ключові вузли системи передачі, а не на електростанції.

За словами Кудрицького, російські інженери знали енергомережу України «як свою долоню», оскільки до початку повномасштабного вторгнення в лютому минулого року вона була об’єднана з енергосистемами росії та білорусі.

Але зараз українські енергетики краще розуміють російську стратегію і вживають заходи, спрямовані на мінімізацію наслідків атак.

Нагадаємо, що у Польщі відкрився ще один паспортний сервіс для українців.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У зоні бойових дій розташовані активи відновлювальної енергетики на суму $5,5 млрд У зоні бойових дій розташовані активи відновлювальної енергетики на суму $5,5 млрд
Генерація сонячних електростанцій знизилася на 40%.
Російські ракети не влучили в сховище зерна в Одеському порту — ОК «Південь» Російські ракети не влучили в сховище зерна в Одеському порту — ОК «Південь»
Ракети поцілили по насосній станції.
Україна тимчасово відключиться від енергосистеми Росії та Білорусі у лютому Україна тимчасово відключиться від енергосистеми Росії та Білорусі у лютому
2023 року Україна має намір інтегруватися в європейську електромережу.
Loading...
Load next