Польща відправить в Україну обладнання, необхідне для відновлення енергетичного сектора

Польща відправить в Україну обладнання, необхідне для відновлення енергетичного сектора

Польща найближчими днями відправить в Україну вже третій пакет обладнання, необхідного для відновлення енергетичного сектора нашої країни. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Пьотр Вавжик під час засідання комісії Сейму з національної оборони.

Він наголосив, що польські енергетичні компанії організовують постачання в Україну обладнання, необхідного для енергетичного сектора України.

Вавжик нагадав, що перший пакет надійшов до України з Польщі наприкінці листопада, другий — наприкінці грудня. Більшу частину допомоги було доправлено на Хмельницьку АЕС.

Найближчими днями буде третій пакет допомоги з енергетичним обладнанням для України, — сказав він.

Нагадаємо, що мерія Дніпра спільно з НАБУ відсудили аеропорт у Коломойського – Філатов.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Створення газового хабу на території України Створення газового хабу на території України
Газовий хаб допоможе стабільно забезпечувати увесь європейський регіон. "Одна з наших стратегічних цілей - створення газового хабу на території України", - про це повідомив заступник міністра енергетики Максим Немчинов під час виступу на Українському газовому інвестиційному конгресі.
АМКУ оштрафував українську енергетичну галузь на 775 мільйонів гривень АМКУ оштрафував українську енергетичну галузь на 775 мільйонів гривень
Антимонопольний комітет оштрафував сім компаній за змову при встановленні цін на вугілля у 2016-2019 роках. Сума накладеного штрафу становить понад 775 мільйонів гривень.
Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ
Запорізька ТЕС, що входить в структуру холдингу ДТЕК Ріната Ахметова, порушує законодавство в сфері виробництва електроенергії, це може дестабілізувати енергетичну систему України. 
Loading...
Load next