Мерія Дніпра спільно з НАБУ відсудили аеропорт у Коломойського – Філатов

Мерія Дніпра спільно з НАБУ відсудили аеропорт у Коломойського – Філатов

Міська рада Дніпра спільно з НАБУ відсудили аеропорт у бізнесмена Ігоря Коломойського: попереду ще касаційний суд, але "летовище вже вирвано з рук" Коломойського. Повідомив у Telegram мер Дніпра Борис Філатов.

Кілька місяців тому ми оголосили, що мерія Дніпра спільно з НАБУ відсудили аеропорт у Коломойського. Утім, ті, хто знається на тонкощах юриспруденції, особливо в нашій країні, і ще більш особливо - на "юриспруденції" Ігоря Валерійовича, були сповнені скепсисом щодо цього результату.

Тоді всі казали, що треба чекати апеляції, перш ніж рішення набере сили. Тепер - після всіх судових суперечок, "хвороб" самих суддів, численних переносів засідань та інших дивних див, ми виграли цю справ", - написав Філатов.

Також він висловив сподівання:

Зараз можу сподіватися, що Коломойський більше не паразитуватиме на аеропорті міста.

І хоча попереду ще касаційний суд, переконаний, що наше летовище вже вирвано з його рук, - додав він.

Нагадаємо, що в Україні звільняють від ПДВ імпорт безпілотників та прицілів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Майже 407 мільйонів гривень: суд у Дніпропетровській області повернув у власність держави водосховище Майже 407 мільйонів гривень: суд у Дніпропетровській області повернув у власність держави водосховище
ТОВ, яке використовувало водний об'єкт, зобов’язали повернути його у власність держави.
В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів
У Національному банку України зростає попиту серед бізнесу й домогосподарств на отримання кредитів у першому кварталі 2021 року. Цим самим підтверджується те, що українці все охочіше беруть кредити в українських банках.
Loading...
Load next