ЄС виплатив Україні чергові 1,5 млрд євро допомоги

ЄС виплатив Україні чергові 1,5 млрд євро допомоги

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про виплату Україні чергового траншу макрофінансової допомоги на суму 1,5 млрд євро.

Про це повідомляє Урсула фон дер Ляєн у офіційному Twitter-акаунті.

Сьогодні ми надаємо Україні ще 1,5 мільярда євро в рамках нашого річного пакета макрофінансової допомоги, – зазначила фон дер Ляєн.

Вона запевнила, що Єврокомісія продовжить допомагати Україні протистояти російській агресії, підтримувати роботу її інституцій та інфраструктури, а також проводити важливі реформи.

Перший транш макрофінансової допомоги від ЄС у розмірі 3 млрд євро із загалом 18 млрд євро Україна отримала у січні, другий транш обсягом 1,5 млрд  – у березні.

Нагадаємо, З 1-го травня більша частина Львова знову буде без гарячої води

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЄС виплатив Україні другий транш допомоги розміром 600 млн євро ЄС виплатив Україні другий транш допомоги розміром 600 млн євро
ЄС також запропонував додаткову позику в €9 мільярдів.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч" В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч"
Денис Шмигаль розповів, що станом на 21 квітня в Україні заявку на отримання 8 тисяч від держави через карантин подало понад 200 тисяч ФОПів та найманих працівників.
Loading...
Load next