Україна отримає від США $500 млн на гуманітарну допомогу

Україна отримає від США $500 млн на гуманітарну допомогу

Сьогодні в Києві адміністратор USAID Саманта Пауер оголосила про виділення понад 500 мільйонів доларів додаткової гуманітарної допомоги для задоволення нагальних потреб українців, які постраждали від повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це йдеться на офіційному сайті USAID.

Кошти будуть спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб, забезпечення екстреною продовольчою та медичною допомогою, притулками, безпечною питною водою та багатоцільовою грошовою допомогою.

Проєкт також фінансуватиме програми психосоціального захисту найбільш вразливих груп населення, зокрема створення безпечних місць для захисту жінок.

Новий пакет гуманітарної допомоги Україні надаватиметься через ООН, партнерські неурядові організації та місцеві гуманітарні організації.

Нагадаємо, Активізація ворога на Куп’янському напрямку: у Міноборони розповіли деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Північний потік-2" можна та потрібно зупинити - Вітренко "Північний потік-2" можна та потрібно зупинити - Вітренко
За словами Юрія Вітренка, Україні потрібні гарантії збереження транзиту газу через її територію, оскільки він знижує ризик повномасштабної війни.
Напередодні зустрічі з Зеленським: Байден виділить $60 млн на допомогу Україні Напередодні зустрічі з Зеленським: Байден виділить $60 млн на допомогу Україні
Згідно з документом, Байден делегував повноваження щодо розподілення допомоги державному секретарю Ентоні Блінкену.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next