США нададуть Україні $250 млн на підтримку фермерів

США нададуть Україні $250 млн на підтримку фермерів

Очільниця Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер у вівторок оголосила, що Україна отримає додатові 250 мільйонів доларів на допомогу фермерам, які потерпають від блокування експорту зерна після повномасштабного вторгнення Росії.

Про це пише Reuters.

Під час візиту до Одеси голова USAID заявила, що нова допомога в розмірі 250 мільйонів доларів піде на розвиток сільськогосподарської інфраструктури та розширення інших маршрутів експорту збіжжя.

Вона також закликала уряди інших країн та приватний сектор надати ще 250 мільйонів доларів, щоб допомогти фермерам, які постраждали від дій Росії, та стимулювати економіку України в довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, СБУ на Херсонщині затримала військову, яка зливала росіянам дані про дрони ЗСУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Північний потік-2" можна та потрібно зупинити - Вітренко "Північний потік-2" можна та потрібно зупинити - Вітренко
За словами Юрія Вітренка, Україні потрібні гарантії збереження транзиту газу через її територію, оскільки він знижує ризик повномасштабної війни.
Напередодні зустрічі з Зеленським: Байден виділить $60 млн на допомогу Україні Напередодні зустрічі з Зеленським: Байден виділить $60 млн на допомогу Україні
Згідно з документом, Байден делегував повноваження щодо розподілення допомоги державному секретарю Ентоні Блінкену.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next