Уряд спрямував €100 млн на модернізацію залізниці

Уряд спрямував €100 млн на модернізацію залізниці

На нову бюджетну програму з проєктування, відновлення, будівництва, облаштування, ремонту обʼєктів будівництва, інженерно-транспортної залізничної інфраструктури, а також придбання основних засобів для розвитку залізничних вантажних перевезень спрямують 100 тисяч євро залишків від спеціального фонду державного бюджету.

Про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кошти надійшли від Європейського інвестиційного банку в рамках інвестиційного проєкту "Проєкт модернізації української залізниці (модернізація інфраструктури ПАТ "Укрзалізниці")" у 2022 році. Вони надійдуть на рахунок Укрзалізниці на поворотній основі за офіційним курсом гривні до євро, що діє на день зарахування. 

Затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для проєктування, відновлення, будівництва, модернізації, облаштування, ремонту обʼєктів будівництва інженерно-транспортної залізничної інфраструктури, а також придбання основних засобів для розвитку залізничних вантажних перевезень, ‒ наголошують у заяві.

Нагадаємо, Без деокупації Криму та Донбасу не буде справжнього сталого миру ані в Україні, ані у Європі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com
 

Читайте також
В НБУ розповіли, які банкноти в Україні підробляють найчастіше В НБУ розповіли, які банкноти в Україні підробляють найчастіше
Найчастіше підробляли банкноти старого зразка - номіналом 500 гривень зразка 2006 року і 200 гривень 2007-го року. Серед вилучених з обігу у 2020 році підроблених банкнот також була і іноземна валюта - переважали долари США.
Loading...
Load next