АРМА створили Антикорупційну Раду

АРМА створили Антикорупційну Раду

У Національному агентстві України з питань розшуку та менеджменту активів створили антикорупційну раду, яка має мінімізувати корупційні прояви у діяльності нацагентства.

Про це повідомляє АРМА.

У Агентстві з розшуку та менеджменту активів створено Антикорупційну раду АРМА, яка функціонуватиме як колегіальний консультативно-дорадчий орган, ‒ йдеться у заяві.

Основною метою створення зазначеного органу є залучення профільних неурядових організацій, представників громадськості для оцінки корупційних ризиків у діяльності АРМА, вжиття превентивних та відповідних антикорупційних заходів та для боротьби з корупцією.

Рада формується строком на один рік та складається з 12 осіб. Перед нею поставлені завдання, зокрема, сприяти прозорості роботи нацагентства, здійснювати регулярний моніторинг корупційних ризиків та стану запобігання й протидії корупції в установі, здійснювати моніторинг ефективності державних (публічних) закупівель в АРМА тощо.

Умови відбору членів антикорупційної ради АРМА будуть оголошені згодом.

Нагадаємо, Морили голодом, били та знущалися: ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Хабар на 100 тисяч доларів: ВАКС засудив екс-заступника голови правління "Укргазвидобування" Тамразова до п'яти років позбавлення волі Хабар на 100 тисяч доларів: ВАКС засудив екс-заступника голови правління "Укргазвидобування" Тамразова до п'яти років позбавлення волі
"Укргазвидобування", 100% акцій якого належать НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газовидобувною компанією країни.
Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев
Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев запевнив, що у МВФ є певні технічні моменти, які потрібно виконати для того, аби отримати транш.
Loading...
Load next