Морили голодом, били та знущалися: ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору

Морили голодом, били та знущалися: ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору

Працівники ДБР затримали заступника начальника одного з відділів Самбірського районного Територіального центру комплектування та соцпідтримки та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

Про це повідомляє ДБР.

Попередньо встановлено, що військовослужбовець-водій побив громадянина, при цьому погрожував йому зброєю. Він бив потерпілого руками та ногами по тілу та обличчю. Відповідне відео було поширено мережею Інтернет у цей же день.

ДБР негайно розпочало розслідування цього інциденту у межах відкритого кримінального провадження. Працівники ДБР на місці події продовжують вивчати всі обставини інциденту. Відомо, що фігуранти утримували потерпілого у приміщенні військкомату з 12 вересня 2023 року. Вони морили його голодом, били та знущалися аби він добровільно пройшов військово-лікарську комісію.

Нагадаємо, Україна вже звільнила понад 54% раніше окупованої землі - Міллі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині запрацювало картоплесховище сучасного зразка (відео) На Львівщині запрацювало картоплесховище сучасного зразка (відео)
Картоплесховище новітнього зразка відкрили в Самбірському районі на Львівщині. Проєкт компанії "Контінентал" побудований за новими для Європи технологіями.
Loading...
Load next