Обміняти монети дрібних номіналів та банкноти гривні старого дизайну можна до кінця дії воєнного стану

Обміняти монети дрібних номіналів та банкноти гривні старого дизайну можна до кінця дії воєнного стану

Національний банк України дозволив обміняти монети дрібних номіналів та банкноти гривні старого дизайну щонайменше до кінця воєнного стану.

Про це повідомляє НБУ. 

Монети дрібних номіналів та банкноти гривні старих зразків до 2003 року можна буде обмінювати до кінця дії воєнного стану в Україні та ще впродовж трьох місяців (90 днів) після його припинення або скасування, ‒ заявили в НБУ. 

Відомо, що це стосується монет 1, 2, 5 і 25 копійок та грошових знаків 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 і 200 гривень, які були випущені до 2003 року. Їх давно не використовують для оплати.

Завдяки продовженню терміну українці матимуть більше часу для обміну. Особливо це важливо для громадян, які були вимушені залишити свої домівки через війну або перебувають на тимчасово окупованій території, ‒ наголошують у відомстві.

Нагадаємо, Румунія переміщує засоби ППО ближче до кордону з Україною

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку
Минулого тижня Національний банк України продав на міжбанку $50 мільйонів доларів.
Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку
Українські ціни на продовольчі продукти та товари щомісяця стрімко зростають. Зокрема в НБУ зазначають, що інфляція почне сповільнюватися лише восени у 2021 році.
В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду
Національний банк України очікує збільшення комунальних тарифів, в тому числі це стосується гарячої води та опалення, адже у 2020 році вони не змінювались.
Loading...
Load next