Уряд виділив майже 800 млн грн на техніку для розмінування та фортифікацій

Уряд виділив майже 800 млн грн на техніку для розмінування та фортифікацій

Кабінет міністрів на засіданні виділив 788 млн грн на техніку, яка допоможе під час розмінування та з побудовою фортифікаційних укріплень.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

На позачерговому засіданні затвердили розпорядження про надання коштів Міноборони для зміцнення обороноздатності в прифронтових регіонах. 759 млн грн будуть спрямовані на закупівлю автотехніки та 29 млн грн — на спецтехніку, - написав він.

За словами Шмигаля, це дасть змогу сформувати додаткові підрозділи розмінування та прискорити терміни очищення земель від мін та снарядів.

Нагадаємо, В Україні створили 10 батальйонів і три роти для розмінування деокупованих територій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
В Україні прогнозують підвищення цін на алкоголь: що подорожчає В Україні прогнозують підвищення цін на алкоголь: що подорожчає
Кабінет міністрів України ініціює підвищення мінімальних роздрібних цін на алкогольну продукцію. Найдешевші горілка, вино та коньяк виростуть у ціні в середньому на 17-22% - це близько на 4-6 гривень.
Loading...
Load next