Українські аграрії отримали цьогоріч майже ₴120 мільйонів грантової підтримки

Українські аграрії отримали цьогоріч майже ₴120 мільйонів грантової підтримки

З початку 2024 року у межах урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу "єРобота" агропідприємства отримали понад 119 млн грн на розвиток садівництва і тепличного господарства.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства.

45,8 млн гривень виплатили ще 10 агропідприємствам у межах урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу "єРобота". Всього з початку 2024 року вже виплатили 119,2 млн грн 30 виробникам. Зокрема, на сади виплачено 79,6 млн грн 21 господарству. Ще 9 отримали 39,5 млн грн на теплиці, - йдеться у повідомленні.

У міністерстві додали, що з початку дії програми виплачено 824,1 млн грн 187 суб’єкту господарювання. Зокрема, 616,7 млн грн отримали 147 господарство на розвиток садівництва, ягідництва і виноградарства та 207,4 млн грн – 40 підприємств на теплиці.

Нагадаємо, Буданов: Новий наступ рф очікується на сході

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українці зможуть отримати безвідсотковий кредит на розвиток бізнесу – Шмигаль Українці зможуть отримати безвідсотковий кредит на розвиток бізнесу – Шмигаль
Українці, які хочуть розвивати власну справу, але не мають грошей, зможуть отримати безвідсоткову допомогу на поворотній основі.
​​Як змінилися ціни у кав’ярнях України за час пандемії ​​Як змінилися ціни у кав’ярнях України за час пандемії
В Україні дослідили, як карантин повпливав на ціни у кав’ярнях та як змінився середній чек. 
Чи зможуть українські ФОПи отримати карантинні виплати? Чи зможуть українські ФОПи отримати карантинні виплати?
Уряд України вводить програму підтримки фізичних осіб-підприємців і найманих працівників, постраждалих через карантинні обмеження у «червоних» зонах.
Loading...
Load next