З 2 вересня в Україні запрацює «Національний кешбек»

З 2 вересня в Україні запрацює «Національний кешбек»

Уряд ухвалив рішення про запуск "Національного кешбеку" з 2 вересня, який українці зможуть оформлювати через застосунок "Дія".

Про це повідомляють Мінекономіки та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Програма запрацює 2 вересня 2024 року. Відповідне рішення затвердили на урядовому засіданні 20 серпня 2024 року, - заявили у відомстві.

Програма дозволить отримувати до 3 тисяч гривень компенсації щомісяця за купівлю товарів українського виробництва. Громадяни зможуть підключитися до програми через "Дію", де в кілька кліків буде доступна інформація про суму нарахованого кешбеку.

Ці кошти можна буде витратити на оплату комунальних послуг, донати на армію, придбання військових облігацій, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно або медичні послуги.

Українські виробники та продавці також зможуть подати заявки на участь у програмі через портал "Дія" і зареєструвати свої товари. 

Нагадаємо, Кабмін планує скасувати прожитковий мінімум в Україні: що готують на заміну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров
У застосунку Дія від 19 грудня офіційно запущений проєкт єПідтримка, який призначений для виплати 1000 грн громадянам за повний курс вакцинації.
Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.
Loading...
Load next