МВФ переглядає програму розширеного фінансування України

МВФ переглядає програму розширеного фінансування України

Міжнародний валютний фонд починає місію для п'ятого перегляду програми розширеного фінансування EFF. Це дозволить Україні залучити 1,1 млрд доларів цієї осені.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Він обговорив початок роботи місії з директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером.

Шмагаль подякував йому та всій команді Фонду за послідовну роботу над четвертим переглядом програми, що відбувся цього літа.

Обговорили впровадження реформ і виконання структурних маяків. Відзначили прогрес у цьому напрямку. Україна системно працює з партнерами для забезпечення макрофінансової стабільності. Зокрема, успішно реалізовує програму ЄС Ukraine Facility на суму 50 млрд євро, - розповів прем'єр.

За його словами, розмова також була зосереджена на питанні конфіскації російських активів, які повинні стати вагомим ресурсом для підтримки України.

Цінуємо непохитну підтримку МВФ у важкі для нашої держави часи. Продовжуємо працювати задля спільної мети — сильної та успішної України, - резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, Начальника управління ДМС підозрюють у перешкоджанні журналістській діяльності

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев
Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев запевнив, що у МВФ є певні технічні моменти, які потрібно виконати для того, аби отримати транш.
Loading...
Load next