Затримали викладача львівської Академії сухопутних військ на хабарі

Затримали викладача львівської Академії сухопутних військ на хабарі
У Львові зловили на гарячому офіцера військового вишу. Чоловік за 1200 доларів обіцяв працевлаштувати курсатна до Збройних сил України.

У Львові зловили на гарячому офіцера військового вишу. Чоловік за 1200 доларів обіцяв працевлаштувати курсатна до Збройних сил України. Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

"Правоохоронці встановили, що капітан пообіцяв курсанту академії працевлаштувати його до Збройних сил України, але за умови надання йому 1200 доларів США «винагороди». У вівторок, 21 липня, його затримали неподалік навчального закладу. З місця затримання вилучили 1200 доларів США", - зазначають.

І от, під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали капітана неподалік навчального закладу.

На цей момент, зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За хабарництво офіцеру загрожує до 10 років ув'язнення, а також позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Львові водій під наркотиками спричинив ДТП й запропонував патрульним хабара. На вулиці Городоцькій поліцейські затримали водія під наркотиками.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next