У Львові на дитячому майданчику повісився чоловік

У Львові на дитячому майданчику повісився чоловік
4 серпня, на вулиці Гашека, 17, що у Сихівському районі міста Львова на дитячому майданчику виявили тіло чоловіка у петлі. Припускалася версія про умисне вбивство.

4 серпня, на вулиці Гашека, 17, що у Сихівському районі міста Львова на дитячому майданчику виявили тіло чоловіка у петлі.

Припускалася версія про умисне вбивство.

У коментарі виданню речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила факт смерті чоловіка, однак заперечила ймовірність насильницької смерті.

“Близько 1 години ночі, до поліції надійшло повідомлення від очевидця, про те, що на дитячому майданчику по вулиці Гашека виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановила особу померлого. Ним виявився 60-річний мешканець Львова. Ознак насильницької смерті на його тілі експерти не виявили”, — повідомила у коментарі речниця ГУ НП у Львівській області.

За фактом події відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (з приміткою самогубство).

Досудове розслідування триває.

Усі обставини з’ясовує слідство.

Нагадаємо, що у Львові два автомобілі на смерть збили жінку. Сьогодні, 5 серпня, сталась смертельна ДТП на одній львівських вулиць, а саме на Замарстинівській, 82. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Упійманий бойовик "злив" деталі, як Росія керує війною на Донбасі – СБУ Упійманий бойовик "злив" деталі, як Росія керує війною на Донбасі – СБУ
Контррозвідники Служби безпеки України у районі операції Об’єднаних сил викрили учасника танкового батальйону терористичної організації «ДНР». Він планував таємно відвідати родичів на підконтрольній українській владі території.
Loading...
Load next