Чоловіки у Львові влаштували різанину

Чоловіки у Львові влаштували різанину
Внаслідок конфлікту є постраждалі. Поліцейські отримали виклик на вулицю Наукову, де за словами свідків невідомі б’ють лежачого чоловіка.

Внаслідок конфлікту є постраждалі.

Поліцейські отримали виклик на вулицю Наукову, де за словами свідків невідомі б’ють лежачого чоловіка. Приїхавши на місце, правоохоронці побачили постраждалого, жінку та двох чоловіків, що назвалися перехожими.

Чоловік стікав кров'ю, то ж йому надали негайну допомогу. В нього виявили два ножових поранення: йому зачепили артерію, але кровотечу вдалося зупинити.

Коли жінка вийшла зі стану шоку, розповіла, що так звані «перехожі» чоловіки напали на потерпілого, а холодну зброю викинули.

Під час обшуку прилеглих територій знайшли ніж, банківські картки, телефон та гаманець. А під час поверхневого огляду зловмисників виявили й золотий ланцюжок, що належав пораненому.

Потерпілого госпіталізували, а грабіжників доставили до відділку поліції. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

"Затриманих львів'ян доставили у відділок. Того, що завдав ножових поранень затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Щодо затримання іншого учасника приймають рішення.Попередня кваліфікація події за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ", - зазначається у повідомленні поліції Львівської області.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловік вбив власного сина. Правоохоронні органи розшукували чоловіка понад 2 тижні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото) "Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото)
Підозрюваного у скоєнні двох жорстоких убивств на Луганщині Дмитра Федорченка оголосили у розшук. Він був племінником вбитої жінки та однокласником вбитого чоловіка.
Loading...
Load next