У Львові облили фарбою пам'ятник Степану Бандері (фото)

У Львові облили фарбою пам'ятник Степану Бандері (фото)
Інцидент стався в ночі з 4 на 5 лютого.У пресслужбі Нацполіції повідомили, що сьогодні о 2:20 правоохоронців повідомили, що невідомі особи облили фарбою пам'ятник Степану Бандері, що на площі Кропивницького.

Інцидент стався в ночі з 4 на 5 лютого.

У пресслужбі Нацполіції повідомили, що сьогодні о 2:20 правоохоронців повідомили, що невідомі особи облили фарбою пам'ятник Степану Бандері, що на площі Кропивницького у Львові.

Наразі встановлюються особи, що причетні до цього та обставини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на до 5 років чи позбавлення волі – до 4.

Окрім цього, мер Львова повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що найближчим часом працівники комунальних служб виконають роботи щодо відчищення пам'ятника.

"Всім, кому так заважає Бандера, треба зрозуміти, що славу і важливе місце в історії України неможливо замалювати фарбою", - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловік вбив свого знайомого. Місцевий житель міста Броди поранив ножем особу, що перебувала у нього в гостях.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео) Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео)
Юнаку призначили 4 роки ув’язнення, однак звільнили від покарання з іспитовим терміном 2 роки. За вандалізм замовник заплатив студенту 1000 грн.
У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника
На столичній Оболоні оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину
Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку
Наркотики продавалися у квартирі організаторки, а також з дому двох інших учасників банди.
Loading...
Load next