На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв

На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв
Зловмисники мають за плечима чималий кримінальний досвід, за що неодноразово відбували покарання.

Учора, 11 серпня, на Закарпатті затримали банду серійних грабіжників з Львівщини. В ході обшуку у зловмисників вилучили металевий сейф, гроші, банківські картки та мобільні телефони відмички, набір ключів та інші інструменти, які використовували для вчинення крадіжок. 

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці повідомили, що затримані – мешканці Львівської області. Мають за плечима чималий кримінальний досвід, за що неодноразово відбували покарання. «Спеціалізувалися» на крадіжках та грабунках. Наразі встановлена причетність організатора та учасників злочинного угруповання до скоєння злочинів на території Ужгорода.

Також відомо, група «працювала» у Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях. 

Правоохоронці намагаються встановити місце перебування іншого учасника злочинного угруповання. За скоєні правопорушення фігурантам може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Читайте також
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника
На столичній Оболоні оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину
На Закарпатті викрито агента ФСБ На Закарпатті викрито агента ФСБ
Росія перекинула на території України своїх диверсантів, які виконують завдання у різних регіонах нашої країни. Одного з помічників Кремля було затримано на Закарпатті.
Loading...
Load next