Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)

Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.

Немовля було нещодавно народженим, згодом медики виявили, що йому було лише 2 години. Покинуту дитину виявила собака разом із її хазяйкою, поблизу залізничної колії.

Про це повідомляє сайт міста Кам'янського "5692".

Зокрема, двоє поліцейських які прибули на виклик одразу відвезли дитину до лікарів, е нею наразі опікуються медики. Дитина на щастя вижила й зараз її стан стабільний.

За даним фактом злочину місцева поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 135 КК України - залишення матір'ю новонародженої без допомоги. Санкція зазначеної статті передбачає обмеження волі від 2 до 3 років або позбавлення волі на такий же термін. На даний час триває розслідування.

Читайте також
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото) Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото)
У місті Покрові Дніпропетровської області поліцейські та місцеві жителі розшукують 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича, який зник ще 2 червня.
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
Loading...
Load next